Groepstraining

Groepstraining

Wanneer jij graag aan de slag wilt gaan en wilt leren je assertief op te stellen, maar het geen probleem vindt om dit te doen in een kleine groep, dan is deze groepstraining van Assertivo zeker iets voor jou!
In een kleine groep van vier personen werken we samen naar het zelfde doel. En dat is leren om assertiever te reageren.
Want niet alleen kan je veel leren van de training, maar ook door te kijken naar elkaar kun je heel veel leren.
Vaak is het makkelijker om te zien wat een ander moet doen dan wanneer je zelf in een bepaalde situatie zit. Alleen nu oefenen we allemaal de zelfde situatie waardoor je bepaalde herkenningspunten zelf al kunt herkennen en veranderen.
Tijdens de training maken we gebruiken van coaching naar je eigen persoonlijke doelen en gaan we praktijkgericht aan de slag met honden.
Honden zijn eerlijke wezens die heel goed kunnen laten zien hoe jij je voelt. Wij mensen kunnen elkaar voor de gek houden, maar bij een hond gaat je dat niet lukken. De combinatie van coaching en praktijktraining gaat er dan ook voor zorgen dat je daadwerkelijk leert om assertief op te treden wanneer dit nodig is.

Hoe ziet het eruit?

In een tijdsbestek van 2 maanden zullen we 3 keer samen komen. Waarom niet 1 keer? Niemand wordt assertief in 1 dag, hier is oefening en herhaling voor nodig.
Daarbij zijn wij mensen goed in het terugvallen in oude gewoontes en gedragingen. En dat willen we hiermee voorkomen.
Per sessie zullen we ongeveer 2 uur bezig zijn. Waarom ongeveer? In de meeste gevallen komen we hier wel overheen en willen we graag de tijd nemen zodat ook iedereen kan oefenen en leren.
Tevens zul je worden voorzien van een boekje met daarin extra tips die toe kan passen in het dagelijks leven. Tevens werkt het ondersteunend tijdens onze groepstraining.

De begindatum is 29 september om 13:30. Vandaar uit zullen ook de overige trainingen op een vaste datum en tijdstip worden ingepland.

Wil jij graag mee doen met een groepstraining of ken jij meerdere personen met wie jij deze training graag samen wil doen?
Laat het ons weten! Mocht je graag eerst vrijblijvend telefonisch contact willen hebben en meer info willen dan is dit zeker mogelijk.
Of vul vrijblijvend het contactformulier in.

 

Groepstraining.

1.  Drie Praktijktrainingen van +/- 2,5 uur met honden.
2. Eén boekje met praktische tips en trucs die je toe kunt passen in het dagelijks leven.
3. Koffie en thee tijdens de sessie’s.
4. Bij aanvang van elke sessie een glas verse jus D’ Orange.
5. Gezellige ongedwongen sfeer.
6. Luxe lunch na de laatste afspraak.