Privétraining

Privétraining

In de intensieve één op één training gaan we doelgericht aan de slag met de problemen waar jij tegenaan loopt.
Om te kunnen bepalen wat je nodig hebt om je persoonlijk doel te halen, vindt dan ook altijd vooraf een intakegesprek plaats.
Tijdens dit gesprek maak je kennis met ons en gaan we samen kijken of de assertiviteitstraining van assertivo iets voor jou is.
We hanteren dan ook geen vast bedrag of traject. Waarom niet? Geen enkel persoon is hetzelfde en daarbij ook niet de problemen waar ze tegenaan lopen.
Ook de intensiteit van het probleem verschilt per persoon. Daarom plaatsen wij mensen niet in een hokje, maar bekijken we graag samen in een intakegesprek wat het beste bij jou zou passen. Je wilt er immers wel wat aan hebben.

Tijdens een één op één training zullen er dan ook meerdere afspraken plaats vinden. Wij geloven erin dat niemand in één dag assertief wordt. Hier is herhaling voor nodig en vaak zijn er meerdere situaties waarin mensen wel extra hulp willen om te leren te dealen met een bepaalde situatie.
We gaan dus echt kijken naar wat jij nodig hebt!

Tijdens het traject zullen we gebruik maken van coaching naar je persoonlijke doelen en praktijkgericht situaties gaan simuleren met honden waarin jij het moeilijk vindt om voor jezelf op te komen. Honden zijn hierin jouw perfecte spiegel!
Ze kunnen heel goed laten zien hoe jij je voelt en laten ook zien wanneer jij assertief reageert. Door dit samen te oefenen en situaties te simuleren, kunnen we jou leren hoe je je assertief op kunt stellen en hoe jij dan het beste kunt handelen in situaties die jij moeilijk vindt.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Of zou jij graag een gratis en vrijblijvend intakegesprek willen?
Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.